Vegetáriánus étrend: nem eszik húst, de ez helyes

A vegetáriánus étrend alapja a tiszta növényi élelmiszerek

Ez azt jelenti, hogy a hús, a hal és a belőle származó termékek elhagyhatók, egészen a zsírig és a zselatinig. Másrészt, tojás, tej, tejtermékek, valamint a méz megengedett, attól függően, hogy milyen típusú vegetarianizmus választja. A vegetarianizmus ellenállhatatlan trendnek tűnik. ProVeg Deutschland E. V. (korábban vegetáriánusok Bund Deutschland E. V.) származik az a tény, hogy minden héten lesznek vegetáriánusok átlagosan 4.000 németek. Eközben azt mondják, hogy mintegy tizenegy százaléka a német lakosság él, mint egy vegetáriánus. Az okok gyakran etikusak. De egészségügyi okokból egyre több ember nem hajlandó húst és halat enni. Azok, akik vegetáriánusokat esznek, gyakran egészségesebbnek, egészségesebbnek, kényelmesebbnek érzik magukat. Ezt a legújabb tanulmányok is bizonyítják. http://csodalatos-elet.info/stimeo-patches-termek-hatas-termeszetes-osszetevok-hatasok/

A vegetáriánus étrend okai

Míg néhányuk nem hajlandó húst és baromfit enni, mert nem jó az íze, más állati termékek azért utasítják vissza, mert meg akarják szabadítani az állatokat a szenvedéseiktől. Az állatok általános jogaira támaszkodnak. Ebbe beletartozik az állatok tömegének meghibásodása is. De a vallási háttér is lehetővé teszi az emberek, hogy távol magukat az állati termékek. Add hozzá az egészségügyi szempontok. Betegség megelőzése vagy megelőzése sok ember költözött, hogy újragondolják az étkezési viselkedés. Tanulmányok kimutatták, hogy a vegetáriánusok általában átlag felett vannak, és nincsenek hiányosságaik. Ezért a vegetarianizmus nevezhető egészséges.

Nagy tanulmányok kimutatták, hogy a vegetáriánusoknak olcsóbb a vérnyomásuk, jobb a testsúlyuk, kevesebb a kardiovaszkuláris betegségük, és magasabb a várható élettartamuk. Ezen kívül, vegetáriánusok kevésbé valószínű, hogy rákos.

A vegetarianizmus formái és jellemzői

Attól függően, hogy tojást, tejet vagy tejterméket fogyasztanak-e vagy sem, a vegetáriánusok általában ismét Vegánokká, ovo-vegetáriánusokká, lacto-vegetáriánusokká és ovo-lacto-vegetáriánusokká válnak. Néhány változatban a vegetarianizmus egyéb formáit pescetarierként vagy Flexitarierként jelölik.A Helyes Változás Az Étrend. Azoknak, akik radikális átmenetet terveznek a vegetarianizmusra, a maradék étrenden is dolgozniuk kell. Mostantól egész gabonát, babot, mogyorót és sok különböző zöldséget kell enned. Néhány ember, ez először okozhat emésztési problémák.

De néhány nap múlva a test, főszabály szerint, hozzászokott

Ne ess stresszbe, amikor hús étrendről vegetáriánus étrendre vált. Ez segít sok ember először fel néhány “húsmentes nap”, majd lassan bővíteni őket az egész héten. A vegetarianizmus formái és jellemzői. Attól függően, hogy tojást, tejet vagy tejterméket fogyasztanak-e vagy sem, a vegetáriánusok általában ismét Vegánokká, ovo-vegetáriánusokká, lacto-vegetáriánusokká és ovo-lacto-vegetáriánusokká válnak. Néhány változatban a vegetarianizmus egyéb formáit pescetarierként vagy Flexitarierként jelölik.

Tisztán növényi ételeket, állati termékek nélkül, azaz hús és hal, tej, tojás és méz nélkül. vegetáriánus étrend. Elutasítja az elhullott állatból, azaz a húsból és a halból származó termékeket. Állati termékeket, például tejet és tojást fogyasztanak. A vegetarianizmus egyéb formái:

  • Lakto-vegetáriánusok: a hulladékhús, a hal és termékeik, a tej és a tejtermékek megengedettek.
  • Ovo-vegetáriánusok: a hulladékhús, a hal és termékeik, a tojás és az azokból készült termékek megengedettek.
  • Ovo-Lacto-vegetáriánusok: a hulladékhús, a hal és termékeik, a tojás, a tej és termékeik megengedettek.
  • Pescetarier: hulladék hús és húskészítmények, de nem halak és haltermékek.
  • Flexitárius: enni egy nagyrészt vegetáriánus, de kivételes esetekben is fogyasztanak húst vagy halat.

A Helyes Változás Az Étrend – Azoknak, akik radikális átmenetet terveznek a vegetarianizmusra, a maradék étrenden is dolgozniuk kell. Mostantól egész gabonát, babot, mogyorót és sok különböző zöldséget kell enned. Néhány ember, ez először okozhat emésztési problémák. De néhány nap múlva a test, főszabály szerint, hozzászokott.

Kategóriák